Over ons - Dentares Smile Clinic
 

Het creëren van mooie glimlachen sinds 1999
Dentares

Dentares is klein begonnen, met dienstverlening aan de gemeenschap van Antalya. Met de opkomst van gezondheidstoerisme naar Turkije in de afgelopen jaren, is het duidelijk geworden dat onze zaak geen lokale zaak is, maar een wereldwijd initiatief. Dentares is vastbesloten om de nummer 1 meest vertrouwde kliniek in de wereld te worden. De oprichters van Dentares Smile Clinic geloven dat ieder mens een perfecte glimlach verdient en met ons team van specialisten is dit haalbaar.

Het verhaal van Dentares begon toen een paar artsen overweldigd werden door te veel patiënten uit binnen- en buitenland. Daarom besloten ze hun privépraktijk om te vormen tot een polikliniek die aan alle behoeften van hun patiënten kon voldoen met alle takken van de tandheelkunde. Patiënten voelen zich veilig in onze handen, wetende dat elke behandeling wordt uitgevoerd door een specialist. Het meest uitdagende deel van de overgang was het vinden van de juiste specialisten om samen te werken aan de missie van Dentares. Het is essentieel dat patiënten zich als familie voelen vanaf het moment dat ze de kliniek binnenkomen.

De oprichter van Dentares, Dr. Oykum, was jarenlang hoofdarts in een groot ziekenhuis voordat hij zijn eigen privépraktijk leidde. Uit deze ervaring leerde hij dat elk personeelslid, of het nu een arts, verpleegkundige of andere is, moet samenwerken om een functioneel team te vormen en onze patiënten de beste service te bieden.

Dr. Oykum zag hoe de NHS de Britse burgers in de steek liet en het was slechts een kwestie van tijd voordat 1 patiënt er 2 werden. Het succes van tandheelkundig toerisme bracht Britse, Ierse en Amerikaanse beroemdheden en beïnvloeders. Dentares blijft vandaag de dag Turkse en buitenlandse patiënten bedienen met de meest gespecialiseerde zorg en een warme, gastvrije geest. Als u een online consultatie en behandelplan wenst, neem dan contact op met ons tandheelkundig team.