SMILE MAKEOVER - Dentares Smile Clinic
 

SMILE MAKEOVER

Een Smile Makeover in Turkije omvat alle tandheelkundige procedures die een gezonde glimlach veranderen, herstellen en verbeteren. Leeftijd, slijtage, hobby’s, dieet en hormonale veranderingen kunnen onze glimlach beïnvloeden.

Het Dentares’ Smile Team is toegewijd aan het behandelen van alle mondgezondheidskwalen, en het leveren van een zelfverzekerde glimlach.

Met de nieuwste technologieën, apparatuur en de meest bekwame artsen van Antalya is dit mogelijk tegen een betaalbare prijs in vergelijking met West-Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Smile Makeover in Turkije

Een Smile Makeover in Turkije omvat alle tandheelkundige procedures die een gezonde glimlach veranderen, herstellen en verbeteren. Leeftijd, slijtage, hobby’s, dieet en hormonale veranderingen kunnen onze glimlach beïnvloeden. Het Dentares Smile Team is toegewijd aan het behandelen van alle mondgezondheidskwalen, en het leveren van een zelfverzekerde glimlach. Met de nieuwste technologieën, apparatuur en Antalya’s meest bekwame artsen is dit mogelijk tegen een betaalbare prijs in vergelijking met West-Europa en het Verenigd Koninkrijk. Onze artsen beoordelen de patiënten gelaatstrekken, tanden uitlijning, bite sluiting en mondelinge conditie om te zorgen voor een unieke glimlach, altijd. Behandelingen die zijn opgenomen om glimlach makeovers zijn:

Tandheelkundige implantaten in Turkije

Implantaten zijn een geweldige chirurgische optie uitgevoerd door onze gespecialiseerde Maxillofaciale Chirurg om ontbrekende gaten in de lach van patiënten te dichten. Dentares gebruikt 4 verschillende merken van titanium-legering implantaten waardoor ze biocompatibel en vrij van allergeen complicaties. Implantaten hebben een onmiddellijke belastbaarheid, waardoor ze onmiddellijk in de holte van een getrokken tand kunnen worden geplaatst. Patiënten kunnen zich dus presenteren met talrijke wankele tanden die in één bezoek kunnen worden geëxtraheerd en van implantaten worden voorzien. Patiënten kijken ook naar het all-on-4 of all-on-6 implantaatprothesesysteem. Hierbij worden alle natuurlijke tanden en kiezen verwijderd en vervangen door 4 of 6 implantaten per kaak en een vaste prothese. Aanvullende behandelingen zoals bot transplantatie, sinus lifting en abces controle bezoek onze tandheelkundige implantaat pagina.

Tandkronen in Turkije

Kronen zijn een veelgevraagde cosmetische optie die de hele natuurlijke tand bedekken om vorm, kleur, lengte en schade te corrigeren. Als een tand beschadigd is, gebarsten, een gaatje heeft of als er sprake is van pijn of gevoeligheid, kan een wortelbehandeling nodig zijn voordat een kroon op de natuurlijke tand wordt geplaatst. Lees onze pagina over endodontie voor meer informatie.Er zijn verschillende materialen zoals porselein, zirkonia en Emax die elk verschillende kwaliteiten bieden. Porselein is het meest gebruikte en kwetsbare materiaal, maar heeft een grote doorschijnendheid die ons natuurlijk tandglazuur imiteert, waardoor het een geweldige budgetvriendelijke optie is. Zirconia is een biocompatibel metaal met een gemiddelde doorschijnendheid en heeft de hoogste duurzaamheid van alle beschikbare materialen. Emax is een glaskeramiek met de hoogste translucentie, wat de meest natuurlijke en esthetische glimlach oplevert. Daarom hangt er een hoger prijskaartje aan. Kronen worden meestal individueel geplaatst, maar als ze in sets worden geplaatst, zijn ze duurzamer, gaan ze langer mee en voorkomen ze dat de tanden in de loop der tijd van plaats veranderen. Bezoek onze pagina over tandkronen voor meer informatie.

Tandprothesen in Turkije

Veneers zijn een veel voorkomende cosmetische optie die aan de voorkant van de tanden worden aangebracht om vorm, kleur, lengte en beschadigingen te corrigeren. Veneers lijken erg op een kroon, maar bedekken alleen de esthetische kant (voorkant) van de tanden, terwijl een kroon de hele tand of kies bedekt. Veneers vereisen minder scheren en voorbereiding van de natuurlijke tand dan kronen. Als u zich afvraagt of kronen of facings voor u de beste optie zijn, overweeg dan facings om kleinere problemen met vorm, kleur, lengte en beschadigingen te corrigeren. Neem bij twijfel contact op met ons tandheelkundig team via social media of WhatsApp om uw opties te bespreken. Bezoek onze tandheelkundige fineerpagina voor meer details.

Tandvleescorrectie in Turkije

Contouren van het tandvlees is een geweldige optie voor patiënten met een gummy smile of een ongelijke tandvleeslijn. Met behulp van plaatselijke verdoving en de nieuwste lasertechnologieën is deze procedure snel en pijnloos. Voor meer details over tandvleescontouren en resultaten, bezoek onze pagina over tandvleescontouren.

Tanden Bleken in Turkije

Leeftijd, medicijnen, vlekken veroorzakend eten en drinken en roken maken onze natuurlijke tanden geel, grijs en bruin. Tanden bleken is een snelle en veilige methode om onze natuurlijke witte glimlach te herstellen. Laser tanden bleken is beschikbaar in onze kliniek voor sessies tot 45 minuten. Voor meer informatie over het bleken van tanden, bezoek onze tanden bleken pagina.

Orthodontie in Turkije

Patiënten die lichte stand- en uitlijningsproblemen willen corrigeren, kunnen orthodontie overwegen als ze geen interesse hebben in kronen of facings. Of zelfs als patiënten geïnteresseerd zijn in kronen/veneers, kunnen ze eerst hun standproblemen corrigeren voordat ze kronen/veneers krijgen. Orthodontie is de enige oplossing voor patiënten met ernstige positie- en uitlijningsproblemen. Dentares beschikt over een orthopedisch tandarts om alle gebitsafwijkingen, scheve tanden en beetproblemen op te lossen. Traditionele beugels en invisalign zijn beschikbaar bij Dentares en als u meer informatie wilt over hoe we kunnen helpen, bezoek dan onze orthodontie pagina hier(link invoegen)

Hoe wordt Smile Makeover uitgevoerd?

Smile makeovers combineren een aantal tandheelkundige procedures en artistieke passie. Daarom is het niet alleen belangrijk om een deskundige arts te vinden, maar ook een arts die gepassioneerd en artistiek is in zijn esthetische mogelijkheden. Dentares Smile Clinic is waar kunst en wetenschap elkaar ontmoeten.

Uw arts zal eerst een röntgenfoto maken om uw geschiktheid en de benodigde procedures voor uw smile makeover te beoordelen. Het heeft geen zin een keuken te renoveren als de vloerplanken uit elkaar vallen. Vanuit deze metafoor is het zo belangrijk om eerst uw botstructuur, tandvlees en tandconditie te evalueren. Het is niet ongewoon dat patiënten implantaten, extracties en wortelbehandelingen nodig hebben om de juiste basis te leggen, zodat zij optimaal van hun smile makeover kunnen genieten.

Uw esthetische arts zal rekening houden met iemands gezichtskenmerken zoals kinstructuur, verticale gezichtssymmetrie, breedte en verhouding van de lippen, geslacht en verwachtingen van de patiënt. Patiënten laten zich vaak vanaf het begin behandelen met een vooropgezet idee van hun uiteindelijke glimlach. Uw arts zal natuurlijk rekening houden met uw wensen en zijn uiterste best doen om uw verwachtingen te realiseren. Er zijn echter enkele beperkingen die de verwachtingen en de werkelijkheid kunnen beïnvloeden. Zo kunnen kaakstructuur, tandposities, genetische aandoeningen en aanzienlijk tandvlees- en botverlies gemakkelijk de resultaten beïnvloeden waarop de arts of de patiënt geen invloed heeft.

Waarom heb ik een Smile Makeover-behandeling nodig?

Om medische, esthetische en levenskwaliteit redenen. Het hebben van meerdere ontbrekende tanden geeft op lange termijn problemen met de gezondheid van het gebit. Langdurige infecties houden het immuunsysteem voortdurend actief en afgeleid van de dagelijkse interactie met bacteriën en virussen. Tandrot zal in de nabije toekomst hevige pijnen veroorzaken. Gebarsten, verkleurde, gedraaide, scheve en uit de kom staande tanden kunnen iemands zelfvertrouwen en uitgaansmogelijkheden aantasten. Mensen gaan jaren zonder te genieten van het voedsel waar ze van genieten, zoals bijvoorbeeld een biefstuk, appels, noten en gedroogd fruit. (Victoria’s video link) Een Smile Makeover kan deze problemen corrigeren en een patiënt in staat stellen gezond en gelukkig te zijn en te genieten van een vervuld leven.

Patiënten komen om vele redenen naar Dentares Smile Clinic voor een smile makeover. Of het nu is omdat ze ziek zijn van hun kunstgebit dat uitvalt, ondraaglijke pijn of gevoeligheid, of dat ze het zat zijn om hun lach of glimlach te verbergen tijdens het uitgaan met vrienden vanwege gêne. Al deze redenen komen neer op medische, esthetische, mentale en levenskwaliteitsredenen. Enkele voorbeelden die u wellicht aanspreken zijn:

Langdurige infecties houden het immuunsysteem voortdurend actief en afgeleid van de dagelijkse interactie met bacteriën en virussen. Tandrot zal in de nabije toekomst hevige pijnen veroorzaken. Gebarsten, verkleurde, gedraaide, scheve en uit de kom geraakte tanden kunnen het zelfvertrouwen en de mogelijkheden tot afspraakjes beïnvloeden. Mensen gaan jaren door zonder te genieten van het voedsel waar ze van genieten, zoals biefstuk, appels, noten en gedroogd fruit.

Een Smile Makeover kan deze problemen corrigeren en ervoor zorgen dat een patiënt gezond en gelukkig is en van een vervuld leven kan genieten.

Is de Smile Makeover behandeling blijvend?

We kunnen stellen dat elke behandeling een levensduur heeft. Afhankelijk van de nazorg van de patiënt, de toegepaste behandeling en de keuzes in dieet en levensstijl, kunnen patiënten verwachten dat ze 10 tot 15 jaar plezier hebben van hun Smile Makeover.

Een wortelbehandeling bijvoorbeeld is onomkeerbaar maar een ongelooflijk effectieve behandeling om de tand te redden en de pijn te verdrijven. Implantaten bieden en verlengen de structurele integriteit van het bot voor 15-20 jaar. Grote abcessen kunnen worden geïdentificeerd en chirurgisch verwijderd, waardoor uw botstructuur en mondgezondheid behouden blijven. Met een smile makeover kunt u leven zonder die sociale angst die u ooit had vanwege uw mondconditie.

Het belangrijkste is de betrokkenheid van de patiënt bij het verlengen van de levensduur van de behandelingen die nodig zijn voor zijn smile makeover. Dieet, keuzes in levensstijl, bepaalde medicijnen, zwangerschap en gewoonten op het gebied van mondhygiëne zijn rechtstreeks van invloed op de behandelingen en de algemene mondconditie. Vraag uw arts naar deze onderwerpen om gezonde, bewuste levensstijlkeuzes te maken om uw mondconditie en -hygiëne te verbeteren.

In hoeveel sessies wordt de smile makeover in Turkije voltooid?

De gemiddelde patiënt kan 1-2 bezoeken aan Turkije verwachten voor zijn glimlach make-over. Er zijn enkele uitzonderingen, maar die behandelen we hieronder. Een Smile Makeover moet worden beschouwd in twee delen, chirurgisch en esthetisch. Bij het eerste bezoek aan Turkey’s Dentares Smile Clinic zal onze hoofdarts, Dr. Oykum Dilek een live consult met u hebben. In dit consult zal hij uw conditie beoordelen en in detail uw röntgenresultaten bespreken en u een behandelplan presenteren.

Als een chirurgische ingreep nodig is, zoals: tandimplantaten, sinuslifting, bottransplantatie en abcesverwijdering. De patiënt kan één afspraak verwachten voor de operatie, twee-drie afspraken voor het maken en testen van een tijdelijke prothese en een laatste afspraak voor een postoperatieve controle. Allemaal binnen een week. De patiënt zal naar huis moeten voor drie tot zes maanden herstel. Het is belangrijk dat het bot de tijd krijgt om te genezen en te vergroeien met de implantaten.

Na de genezing kan de patiënt 7-10 dagen terugkomen voor esthetische fase 2. In 3-5 sessies worden kronen of facings aangebracht op de natuurlijke tanden en implantaten. De natuurlijke tanden worden geprepareerd en er worden afdrukken genomen. Zo heeft ons laboratorium een 3D-model van uw gebit. Op basis hiervan maken de laboranten de kronen/veneers van het door u gekozen materiaal. Bij uw volgende afspraak zal de arts deze bij u testen. De arts houdt rekening met veel factoren bij het ontwerpen van uw nieuwe glimlach, dus de arts maakt kleine aanpassingen en laat de laboranten polijsten. Dit proces herhaalt zich totdat de arts verklaart dat uw nieuwe glimlach perfect is.

Factoren die van invloed kunnen zijn op het aantal bezoeken dat nodig is om uw smile makeover te voltooien zijn: abcessen aka infecties in het bot, patiënten die relevante medische geschiedenis achterhouden, en patiënten die het hersteladvies van hun chirurg voor de genezingsperiode van 3-6 maanden niet opvolgen. Het beste wat patiënten kunnen doen om onnodige bezoeken te minimaliseren, is ons Dentares tandheelkundig team vooraf te voorzien van medische voorgeschiedenis en het herstelprotocol na de behandeling te volgen.

Voor de Smile Makeover behandeling

Voordat u naar Turkije vliegt om uw smile makeover te ondergaan, kunt u het beste contact opnemen met ons team over de logistiek van uw reis en een eerste beoordeling van de te verwachten behandelingen. Het is belangrijk om dit te doen zodat de patiënt op de hoogte is van het proces en een verwachting heeft over de prijs.

Neem contact op met ons team en informeer hen over uw medische geschiedenis, gebitsfoto’s en röntgenfoto’s, indien beschikbaar (Dit kan worden aangevraagd bij uw lokale kliniek). Ons team zal met de artsen overleggen om uw individuele behandelplan te ontwikkelen, het vervolgens offreren en u informeren. Binnen 24 uur krijgt u een behandelplan, wordt u geïnformeerd over het proces en kunt u uw reisplannen in gang zetten.

Op dag 1 komen patiënten aan op de internationale luchthaven van Antalya (AYT) en worden ze door onze VIP-transferservice naar ons vooraf geregelde Boutique Hotel gebracht. Patiënten zullen meestal in de late namiddag of ‘s nachts aankomen, zodat ze vertrouwd raken met het Hotel en een lokaal restaurant meestal. De

Op de 2e dag brengen we u naar de Dentares Smile Clinic met onze VIP transfer service voor een afspraak van 30 minuten. U vult een patiëntgeschiedenis en toestemmingsformulieren in. Vervolgens helpt onze patiëntrelatieadviseur u met het maken van een röntgenfoto en brengt u naar de hoofdarts, Dr. Öyküm, voor een live consult. Hier zal de arts uw röntgenresultaten bespreken, uw toestand beoordelen en u een bijgewerkt behandelplan geven. Als u speciale wensen, vragen of verwachtingen heeft, zullen we dit hier bespreken. Hierna, als u verder wenst te gaan met het behandelplan, nemen wij betaling aan per contant geld, creditcard of pinpas. Er wordt een afspraak gemaakt voor de patiënt na het consult als u direct met de behandeling wilt beginnen.

Er worden ook foto’s van de patiënt gevraagd volgens het beleid van de kliniek. De patiënten kunnen voor en na foto’s van hun glimlach makeover aanvragen. Een videograaf is beschikbaar als de patiënt wenst deel te nemen aan het vloggen van hun smile makeover transformatie reis.

Na de Smile Makeover-behandeling

Uw dokter heeft nu uw glimlach makeover voltooid. Hij heeft rekening gehouden met uw gezichtsvorm, kaakstructuur, neus, kleur van de ogen, vorm en volheid van de lippen, symmetrie van het gezicht, geslacht, botstructuur, gezondheid van het tandvlees en de tanden. Als kliniekbeleid worden er na-foto’s gemaakt en patiënten krijgen een spiegel te zien om de transformatie van hun glimlach te aanschouwen. Uw glimlach is nu beschermd door Dentares. Uw implantaten worden geleverd met een levenslange garantie en een garantiepaspoort. Als de implantaten falen, zal uw chirurg uw implantaten behandelen en vervangen. En uw door Dentares geleverde kronen/veneers worden beschermd door 2 jaar garantie. Als de hechting faalt, er scheurtjes ontstaan of er gebreken zijn. Dentares brengt u terug naar de kliniek en vervangt de kronen, zodat u met vertrouwen kunt blijven glimlachen.

Het is belangrijk dat de patiënt weet dat hij grote operaties en behandelingen heeft ondergaan. Het is dus te verwachten dat u pijn, ontsteking van het tandvlees en gevoeligheid voor warm en koud ervaart. Het duurt maximaal een maand voordat uw symptomen verminderen en verdwijnen.

U heeft een nieuwe glimlach, wat nu? De patiënt moet zich bewust zijn van enkele nazorgverplichtingen die hij/zij moet aanleren om de levensduur van zijn/haar behandelingen te beschermen en te verlengen. Patiënten zullen vaak vragen naar technieken voor mondhygiëne, en wij kunnen aanbevelen: vermijd schurende tandpasta’s die als whitening tandpasta’s op de markt worden gebracht. Deze bevatten vaak microschurende materialen die ontworpen zijn om het natuurlijke glazuur van de tanden te beschadigen om ze witter te maken. Merken maken niet zoveel uit, zolang u er maar een vindt die fluoride bevat en die u prettig vindt om te gebruiken. Een of twee keer per week flossen is een goede gewoonte om tandplak en andere ophopingen te verwijderen. Tandartsen kunnen u een hydroflosser aanbevelen. Deze gebruikt waterstralen in plaats van een flostouw. Ga alcoholvrije mondspoelingen gebruiken, want uit onderzoek is gebleken dat alcoholhoudende mondspoelingen na verloop van tijd de hechting van uw kronen aantasten. Een gezonde voeding met veel omega-3 vetzuren en calcium of met supplementen heeft een directe invloed op de kwaliteit en het behoud van uw botten. Vooral door hormonale veranderingen.

Behandelingen uitgevoerd in Smile Makeover in Turkije

Uw glimlach makeover bestaat uit een combinatie van medische en esthetische tandheelkundige procedures. We kunnen deze onderverdelen in medische benodigdheden en esthetische verbeteringsbehandelingen.

De medische behandelingen omvatten:

Zygoma implantaten, tandheelkundige implantaten, kaakvergroting, bottransplantatie, sinuslift, tandextractie, verstandskies extractie, abces schoonmaken, wortelkanaal, wortelfiber post, vullingen, en kauwspier botox injectie.

Esthetische behandelingen omvatten:

Ontkalken & polijsten, laser whitening, kronen, facings, tandvleescontouren, en lipcontouren door botox & filler.

Het is belangrijk te weten dat niet alle behandelingen geschikt zijn voor u. Neem contact op met ons team voor een persoonlijk behandelplan en vraag welke behandelingen voor u van toepassing zijn.

Voordelen van een Smile Makeover in Turkije

Met een smile makeover kunt u de glimlach creëren waar u altijd al van gedroomd heeft. De voordelen van een smile makeover zijn:

Het krijgen van uw droomlach

Meer zelfvertrouwen

Natuurlijk gezond tandvlees

Een evenwichtige witte glimlach

Een glimlach zonder barsten en kalkaanslag

Passende ruimtes tussen de tanden

Overbeet/onderbeet problemen opgelost

Verhoogde aantrekkelijkheid

Bescherming tegen tandbreuken en rot

Gezonde mondhygiëne

Betere ademgeur

Een glimlach kan het leven en de stemming van onszelf en de mensen om ons heen verbeteren. Het heeft een blijvende invloed op ons uiterlijk, zelfvertrouwen, communicatie en geestelijke gezondheid. Deze aspecten van het leven hebben een ongelooflijke invloed op onze relaties met mensen en onszelf en maken ons op hun beurt gelukkig. De eerste keer dat de patiënt in de spiegel kijkt als de glimlach-makeover klaar is, begint dat geloof te dagen. Omdat ze weten wat het voor hen betekent.

Nadelen van een Smile Makeover in Turkije

Er is een verwachting die een patiënt heeft wanneer hij aan een behandeling begint, die hij ons niet meedeelt of die realistisch gezien niet mogelijk is. In werkelijkheid zijn er bepaalde gezichts- en gebitskenmerken die artsen niet kunnen veranderen. Bijvoorbeeld littekens, verlies van botstructuur, anatomische tandstand. Om deze redenen is het altijd een goed idee om de verwachtingen met uw arts te bespreken en af te spreken wat mogelijk is.

Patiënten kunnen ook verwachtingen hebben over de prijzen van de betrokken behandelingen. Door de studie en gespecialiseerde focus op het gebied van medische en esthetische tandheelkunde, investeringen in dure en gevoelige apparatuur, gespecialiseerde instrumenten en typische bedrijfskosten. Smile makeovers vragen een respectabele prijs. Hoewel zeer concurrerend met internationale prijzen, blijft Turkije een hotspot voor betaalbare tandheelkundige behandelingen.

Tandheelkundige behandelingen zijn niet altijd inbegrepen in publieke en particuliere ziektekostenverzekeringen. Vooral voor internationale behandelingen. U kunt het beste eerst onderzoeken waar u recht op heeft.

De levensduur voor implantaten en esthetische tandheelkunde ligt op een industriestandaard van 10 tot 15 jaar. Daarom kan het nodig zijn dat jonge mensen die op zoek zijn naar een smile make-over hun behandelingen en restauraties in de toekomst moeten vernieuwen.

Patiënten nemen de verantwoordelijkheid op zich om hun mondhygiënische gewoonten hun leven lang te verbeteren. Voor het behoud van de behandelingen moeten patiënten regelmatig poetsen, flossen en hun gebit controleren. Patiënten kunnen de verkeerde indruk hebben dat zij na een smile make-over kunnen doorgaan met hun oude mondhygiënegedrag. In sommige gevallen houden ze de kliniek verantwoordelijk. Dit is niet juist. Volg het advies en de aanbevelingen van de arts voor de nazorg.

Is de smile Makeover verschillend voor mannen en vrouwen?

Er zijn tandheelkundige verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke smile makeovers. Vrouwen hebben zachte kenmerken zoals gebogen wenkbrauwen, een zachte neus, een ronde kaak die vrouwelijke kwaliteiten onderscheiden. Terwijl mannen puntige of uitgesproken kenmerken hebben zoals een scherpe kaak, adamsappel en gezichtshaar. Om deze redenen is er een parallel met het stijlontwerp van de glimlach make-overs van mannen en vrouwen. Vrouwen zullen meer ovale tanden hebben met licht geprononceerde voortanden. Terwijl mannen vierkantere, proportionele tanden hebben.

Criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij het opmaken van de glimlach

Er zijn veel factoren waarmee uw Dentares arts rekening houdt voor uw smile makeover. Het doel is om een gezonde esthetische natuurlijke glimlach te creëren. Met de nadruk op ‘natuurlijk’. Iedere patiënt heeft een glimlach en beet die uniek is als een vingerafdruk. Om uw glimlach uniek te maken, wordt daarom rekening gehouden met deze factoren:

Medische geschiedenis, gebruikte en gebruikte medicijnen, geslacht, leeftijd, botstructuur, plaatsing van de tanden, eerdere behandelingen, mondconditie, röntgen- & tomografieresultaten. En gezichtskenmerken: kleur van de ogen, huidskleur, kleur en gezondheid van het tandvlees, vorm en contour van de lippen, littekens in de mond en vorm en grootte van de neus. Het is belangrijk om een harmonie te vinden tussen uw unieke kenmerken en het ontwerp van uw glimlach.

Is Smile Makeover een dure procedure?

Ja, alle tandheelkundige behandelingen zijn duur en daar is een goede reden voor. Zoals gezegd hebben de artsen een gespecialiseerde studie en ervaring ondergaan, en de tandheelkundige praktijk vereist gespecialiseerde instrumenten en apparatuur. Als we de prijzen in Turkije vergelijken met die in het Verenigd Koninkrijk, Amerika en West-Europa, kan de behandeling tot 70% goedkoper zijn. Dit maakt Dentares een aantrekkelijke optie voor tandheelkundig toerisme.

Smile Makeover in Turkije

De meeste toeristen zijn nog nooit in Turkije geweest omdat het nog steeds een onderschatte vakantiebestemming is. Dankzij de indrukwekkende historische betekenis en het recente gezondheidstoerisme is Turkije een groeiende hotspot voor toeristen. Dus als u van plan bent om tandheelkundige werkzaamheden in Turkije te laten uitvoeren, wat zijn dan de voorwaarden voor toegang? Nou, als u in het bezit bent van het staatsburgerschap, een geldig visum of een verblijfsvergunning van een Schengenland of het Verenigd Koninkrijk, dan heeft u geen e-visum nodig voor toegang. Er zijn enkele uitzonderingen en de wetten worden van tijd tot tijd bijgewerkt en gewijzigd, dus controleer ook de website van de Turkse immigratiedienst en de website van buitenlandse zaken van uw land voor actuele informatie. Controleer ook de huidige covid-19 reisregels en voorschriften.

Vanwege de populariteit van gezondheidstoerisme naar Turkije en in het bijzonder Antalya. Dentares beschikt over enkele van de meest ervaren en bekwame tandartsen ter wereld. Dentares heeft 2 maxillofaciale chirurgen die de capaciteit hebben om grote implantaatoperaties uit te voeren op 4 patiënten per dag en dat ook vaak doen, in de zomerperiode. Onze chirurgen voeren het hele jaar door minstens 1 grote operatie per dag uit. Om een meester in je vak te worden, moet je het dagelijks oefenen. Andere grote landen hebben deze capaciteit niet en dus zijn hun vaardigheden niet zo scherp als de onze.

Smile Makeover Turkije prijzen

Dentares is er trots op dat wij in staat zijn om betaalbare behandelingen en smile makeovers aan te bieden in vergelijking met de meeste 1e wereld landen. Er is geen vaste prijs voor een smile makeover omdat elke patiënt unieke behoeften heeft en er veel behandelingen beschikbaar zijn die niet elke patiënt nodig heeft. U kunt in contact komen met ons social media team, e-mailen of direct contact opnemen met onze Engelstalige WhatsApp +90 537 496 15 15.

Zal ik tandeloos zijn tijdens een smile makeover behandeling?

Smile makeover patiënten verlaten Turkije altijd met een gratis ter beschikking gesteld tijdelijk gebit. In het geval dat kronen worden aangebracht op natuurlijke tanden, worden tijdelijke kronen direct op de eerste dag na de eerste gebitsvoorbereidende behandeling verstrekt. Als een patiënt volledige kaakimplantaten nodig heeft, levert Dentares een vaste of niet-vaste prothese. De maten worden door middel van afdrukken genomen en het laboratorium levert deze binnen 3 dagen. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten een esthetisch tijdelijk gebit hebben, zodat ze met vertrouwen naar huis kunnen gaan.

Hoe bepaal je de kleur van de tanden bij de behandeling van smile makeover in Turkije?

Het zijn uiteindelijk de patiënten die hierover moeten beslissen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een Hollywood-witte glimlach, terwijl anderen een natuurlijke witte glimlach prefereren. Er zijn veel kleurmogelijkheden waaruit u kunt kiezen. De arts kan u helpen bij uw beslissing en kan u ook een kleur aanbevelen op basis van uw gelaatstrekken.

Welke tandheelkundige problemen worden verholpen na een Smile Makeover in Turkije?

Patiënten kunnen een oplossing verwachten voor problemen zoals: misvormingen van het tandvlees, pijn en ongemak, evenwichtige kleur van de tanden, gerestaureerde of vervangen tanden en in sommige gevallen kleine orthopedische problemen zoals de plaatsing van de tanden en brede spleten tussen de tanden. Smile makeovers hebben een ingrijpend effect op deze gebitsproblemen.