Dt. Sadık Taki - Dentares Smile Clinic
 

Dt. Sadık
Taki

Protheticus

https://dentaressmile.nl/wp-content/uploads/2023/01/DrSadik.png

Professioneel
Informatie

Hij voltooide zijn bacheloropleiding aan de tandartsfaculteit van de Universiteit van Ankara en zijn specialisatieopleiding aan de tandartsfaculteit van de Universiteit van Eskişehir Osmangazi, afdeling prothetische tandheelkunde.

Hij is geboren in 1989 in Irak. Hij studeerde in 2007 af aan de Iraq Ninevah High School. Daarna, respectievelijk; voltooide hij zijn undergraduate opleiding aan de Ankara University Faculty of Dentistry in 2016, en zijn specialisatie opleiding aan de Eskişehir Osmangazi University Faculty of Dentistry, Department of Prosthetic Dentistry in 2020, en ontving de titel van Prothetic Dentistry (Prothese) Specialist. Tussen oktober 2020 en september 2022 werkte hij aan de Ankara Medipol University Faculty of Dentistry als Professor (Assistant).

Hij heeft mondelinge, schriftelijke en gepubliceerde uitspraken gedaan op nationale en internationale wetenschappelijke platforms. In het bijzonder is hij geïnteresseerd in gepersonaliseerde esthetische tandheelkunde. Andere gebieden van interesse; omvatten digitale glimlach ontwerp, laminaat veneers behandeling, volledige keramische kronen, prothesen op implantaten, overkappingsprothesen, obturator, zirkonium kronen, roze esthetische toepassingen, gedeeltelijke en volledige prothesen.