Laminaat Fineer - Dentares Smile Clinic
 

Laminaat
Fineer

Laminaat facings in Turkije zijn een tandheelkundige fineerbehandeling die dunner is dan moderne tandheelkundige facings. Laminaatveneers zijn geweldige tandheelkundige restauraties die gebruikt worden bij smile makeover behandelingen.

Patiënten met lichte positieproblemen en geringe tot matige beetproblemen kunnen geschikt zijn voor laminaatvernisjes.

Vlekken en verkleuringen zijn binnen een week verdwenen. Laminaat fineren integreren goed met zachte en

Laminaat facings

Laminaat facings in Turkije zijn een tandheelkundige fineerbehandeling die dunner is dan moderne tandheelkundige facings. Laminaatveneers zijn geweldige tandheelkundige restauraties die worden gebruikt bij smile make-over behandelingen. Patiënten met lichte positieproblemen en lage tot matige beetproblemen kunnen geschikt zijn voor laminaatveneers. Vlekken en verkleuringen worden gemakkelijk binnen een week opgelost. Laminaatveneers integreren goed met zachte en harde weefsels, waardoor het lichaam de laminaatbehandeling gemakkelijk accepteert. Laminaten genieten de voorkeur vanwege hun duurzaamheid, esthetiek en lange levensduur.

Wat is een laminaat fineer?

Laminaatveneers in Turkije zijn een dunner type fineer, dat ongeveer 0,3 tot 0,5 mm dik aan de voorkant van de tanden wordt aangebracht. Er is een lichte scheerpreparatie aan de voorkant van de tanden die 0,3 mm tot 0,7 mm kan bedragen. Afhankelijk van de hoeken en de vorm van de tanden. Laminaatvernisjes zijn een geweldige optie om binnen een week een natuurlijk ogende glimlach te verbeteren en te herstellen met een minimale voorbereiding. Laminaten kunnen worden gekleurd en houden toch een doorschijnendheid die lijkt op natuurlijk tandglazuur.

Laminaatveneers zijn kleurvast en duurzaam gedurende hun hele leven. Patiënten kunnen tot 10-15 jaar gebruik van hun kwaliteitsglimlach verwachten. Dankzij de minimale voorbereiding kunnen patiënten laminaatveneers gemakkelijk vervangen wanneer de tijd daar is.

Hoe wordt laminaatvernis uitgevoerd?

Laminaatveneers in Turkije vereisen een lichte voorbereiding van 0,3 mm tot 0,7 mm van de natuurlijke tanden. Laminaten verschillen van een tandvernis in hun dikte en scheerpreparatie. Over het algemeen bevat een tandvernis 0,7 mm tot 1,2 mm scheerpreparatie. Laminaten zijn dus een goede optie voor patiënten die de hoeveelheid schade aan hun natuurlijke tandglazuur willen beperken.

De arts gebruikt een tandpolymeer om afdrukken te nemen van de kaken van de patiënt en zo een 3D-model te maken. Dat wordt vervolgens gescand met behulp van CAD-technologie om een virtueel 3D-model te uploaden. De tandtechnicus gebruikt het virtuele 3D-model en de specificaties van de arts om digitaal een designglimlach te creëren. Nadat de glimlach digitaal is gemaakt en op functionaliteit is getest, wordt hij met behulp van de nieuwste CAM-technologie uit blokken porselein gefreesd.

Met de repetitiemethode kunnen artsen de laminaatvernisjes passen zonder ze permanent aan te brengen om ze te testen op esthetiek en functionaliteit. Als de arts tevreden is met een kleine wijziging, worden de laminaatveneers door de arts aangebracht met een gespecialiseerde tandheelkundige lijm die minstens tien jaar meegaat. De arts zorgt ervoor dat de veneer perfect aansluit op uw tandvleeslijn en met de juiste parameters van een functionele beet wordt geplaatst. De laminaat veneer glimlach makeover is nu voltooid en de patiënt is klaar om te glimlachen met een nieuw gevonden vertrouwen.

Welke gevallen zijn het meest geschikt voor een laminaatfineerbehandeling?

Patiënten met een open beet, en klasse 1 & 2 beet zijn geschikt voor laminaatveneers en hebben een lager risico op breuken en breuken in vergelijking met andere beetproblemen en zijn dus meer geschikt voor behandeling. Patiënten met diastemen (gaten tussen de tanden), verkleuringen, verkleurde tanden, licht gedraaide tanden, beschadigd glazuur, ongelijke lachlijn, kleine chippins en gebroken tanden. Iedereen die niet helemaal tevreden is met zijn glimlach, maar toch een gezond gebit heeft.

Wie is niet geschikt voor een behandeling met lumineers?

Laminaat facings zijn puur een esthetische restauratieoptie en daarom zouden patiënten met bepaalde aandoeningen beter geschikt zijn voor kronen of facings. Patiënten met gaatjes en andere beschadigingen aan de achterkant van hun tanden kunnen kronen overwegen, omdat de laminaten alleen de voorkant van de tanden beschermen. Patiënten met uiteenlopende beetproblemen: een diepe beet, klasse 3 beet, kruisbeet en rechte beet (wanneer onder- en boventanden elkaar raken aan de punt van de tanden). Bij deze beetproblemen is de kans groot dat de laminaatvernisjes botsen, met breuken en breuken tot gevolg. Patiënten met een knarsende gewoonte, extreem gedraaide tanden, veel gaatjes en een slechte mondhygiëne zijn niet erg geschikt voor dit type fineerbehandeling.

Als de patiënt als kind tetracycline medicijnen nam, zijn hun tanden zwaar bevlekt en zouden ze beter geschikt zijn voor tandheelkundige kronen.

Wat zijn de voordelen van laminaatfineer?

Het voordeel van laminaatvernisjes in Turkije is de kosteneffectieve minimale voorbereiding. Kleine orthodontische problemen kunnen worden opgelost en de glimlach wordt volledig vernieuwd terwijl het nog steeds aanvoelt alsof dit uw natuurlijke tanden zijn. Andere voordelen zijn:

  • Biocompatibiliteit: De reactie van tandheelkundige lijm en laminaat porselein materiaal tegen de natuurlijke tand en gingiva is minimaal.
  • Sterkte: Porselein heeft een lichte krasbestendigheid
  • Dunheid: Laminaatfineer is 0,3 mm-0,5 mm dik, waardoor het zeer natuurlijk aanvoelt.
  • Levensduur: De verwachte levensduur van laminaatfineer is 10-15 jaar.
  • Doorschijnendheid: Het porselein heeft een grote doorschijnendheid die natuurlijk email nabootst. Laminaten voelen dus ongelooflijk natuurlijk aan.
  • Vervanging van glazuur: Emaille kan beschadigd raken door voedsel, drank en medicijnen. Laminaatvernisjes geven een dun beschermend oppervlak tegen toekomstige schade.
  • Gaatjesbestendig: Het porseleinen oppervlak is glad, zodat bacteriën en tandplak zich moeilijk aan het veneer kunnen hechten.
  • Minimale voorbereiding: slechts 0,3 mm tot 0,7 mm van de tand wordt voorbereid voor de behandeling.

Hoewel het laminaatveneer bestand is tegen gaatjes, is de natuurlijke tand eronder dat niet. Bacteriën en tandplak kunnen zich tussen het tandvlees en van achter de tand vastzetten. De achterkant van de tand is niet bedekt met fineer, dus een goede mondhygiëne blijft nodig om gaatjes te voorkomen.

Wat zijn de nadelen van laminaatfineer?

Laminaatveneers zijn gemaakt van porselein dat doorschijnend is. Diepe vlekken en verkleuringen kunnen doorschijnen en daarom is een tandheelkundig fineer een betere behandeling.

Goedkope materialen en lakse laboratoria leiden tot laminaatveneers van slechte kwaliteit. Dentares gebruikt alleen hoogwaardig porselein materiaal en wij maken gebruik van ons eigen laboratorium. Zo kunnen wij de kwaliteit van elke stap in het productieproces controleren.

Laminaat facings zijn binnen 10-15 jaar aan vervanging toe. Met de minimale voorbereiding zijn laminaten eenvoudig te vervangen zonder de natuurlijke tand te beschadigen.

Wat is het verschil tussen laminaatfineer en andere fineerbehandelingen?

Laminaatveneers worden ten onrechte door elkaar gebruikt om andere fineerbehandelingen aan te duiden, zoals een tandheelkundig fineer of een tandheelkundig lumineer. Laminaatveneers zijn een minimaal voor te bereiden fineer. Terwijl de lumineer een non-prep fineer is en dunner. Een tandvernis kan worden verward met een lumineer. Maar het tandvernisje is maximaal 1,2 mm dik en zirkonia en emax zijn aanvullende materialen. Laminaatfineer wordt gemaakt van porselein en gefreesd met de CAD/CAM-methode, net als bij het tandvernisje.

Hoe lang gaan laminaat fineren mee?

Laminaatvernisjes in Turkije zijn een geweldige optie voor patiënten die hun glimlach willen verbeteren. Met minimale voorbereiding, zijn laminaatveneers een populaire optie wanneer patiënten geen kronen of tandheelkundige veneers willen overwegen voor een glimlach makeover behandeling. De levensverwachting van laminaatvernisjes kan oplopen tot 10-15 jaar. Op voorwaarde dat patiënten de door de arts aanbevolen onderhouds- en hygiënetechnieken volgen. Grijs worden is na verloop van tijd ook geen probleem, omdat laminaatveneers metaalvrij zijn.

Hoe verzorg ik mijn laminaatfineer?

Na de laminaatfineerbehandeling in Turkije moeten patiënten een borstel met zachte haren of een elektrische tandenborstel met vierkante kop gebruiken. Regelmatig 3 keer per dag poetsen na de maaltijd, regelmatig flossen en het gebruik van niet-alcoholisch mondwater is de aanbevolen standaard voor persoonlijke mondhygiëne. Patiënten moeten om de 6 maanden een controleafspraak maken met hun tandarts voor een grondige reiniging om moeilijk bereikbare tandplak en tandsteen te verwijderen. Wees bedacht op het begin van gevoeligheid. Dit kan een waarschuwing zijn voor het ontstaan van gaatjes. Verhoog de mondhygiëne om de gevoeligheid te verminderen. Als het aanhoudt, kunt u het beste een tandarts raadplegen.

Zijn laminaatvernisjes goed voor de mondgezondheid?

Laminaatveneers zijn een fantastische optie om kleine gebitsproblemen te corrigeren en het risico op het ontstaan van gaatjes aan de voorkant van de glimlach van een patiënt te verminderen. Patiënten zullen na een laminaat fineer glimlach makeover behandeling vaak hun mondhygiëne opvoeren omdat ze nu trots zijn op hun glimlach en deze willen beschermen. Om deze redenen kunnen lumineers in Turkije heel gezond zijn voor de mondgezondheid.

Hoe lang duurt een behandeling met laminaatfineer?

Een laminaatfineerbehandeling is binnen een week klaar. Er wordt slechts 0,5 mm tandmateriaal geprepareerd en ons eigen laboratorium is uitgerust met 3 CAM-machines. De tandarts brengt tijd door met de patiënt om zijn behoeften te begrijpen, de tandvoorbereidingen te voltooien, metingen en afdrukken te nemen voor een 3D-model. Op dag 3 wordt de eerste repetitie voor laminaatveneers uitgeprobeerd en geeft de patiënt feedback en maakt de arts kleine aanpassingen aan de laminaten. Op dag 5 kan de arts speciale lijm gebruiken om de laminaten op de juiste tanden te bevestigen.

Laminaatfineerbehandeling in Turkije

Antalya’s Dentares SMile Clinic biedt alle soorten tandheelkundige restauratiemethoden aan. Inclusief de laminaat fineren die zo populair zijn vanwege de minimale voorbereiding. Laminaat veneer glimlach makeovers corrigeren allerlei mondhygiëne, cosmetische en orthodontische problemen. In Turkije kunnen onze professionele tandartsen uw glimlach make-over binnen een week afronden. Het is praktisch pijnloos met lokale verdoving die voor de voorbereiding wordt toegepast. De doorschijnendheid van laminaatvernisjes geeft de patiënt het gevoel dat het 100% natuurlijk is, wat het zelfvertrouwen een geweldige boost geeft. Patiënten met gebroken tanden, vlekken, diastemen, lichte orthodontische problemen en verkleurde tanden kunnen de maximale voordelen van de laminaat veneer smile makeover ontvangen.

Laminaat fineer prijzen in Turkije

Dentares Smile Clinic biedt laminaatfineer smile makeovers van wereldklasse die minimale voorbewerking van de tanden vereisen. Evenals een tandheelkundig pakket inclusief accommodatie, VIP-transfers, medicijnen en een medewerker van de patiëntenrelatie om te helpen bij de levering van uw glimlach makeover. Dentares heeft enkele van Anatlya’s topspecialisten op alle gebieden van de tandheelkunde. U wilt een artistieke tandarts die uw behoeften begrijpt en u die glimlach kan bezorgen waar u altijd al van gedroomd hebt. Neem vandaag nog contact op met ons tandheelkundig team voor een online consult en behandelplan.