Tandheelkundige Lumineers - Dentares Smile Clinic
 

Tandheelkundige
Lumineers

Tandheelkundige lumineers zijn een geweldige niet-invasieve restauratieoptie voor mensen die op zoek zijn naar esthetische verbetering maar hun tanden niet willen beschadigen.

Dental lumineer smile makeover is een geweldige optie voor mensen die hun lachlijn willen corrigeren, hun witheid willen verbeteren en beschadigd glazuur willen vervangen.

Lumineers zijn gemaakt van een doorschijnend keramiek met samengeperste sterkte om 15 tot 20 jaar mee te gaan. De doorschijnendheid repliceert het natuurlijke tandglazuur, die een natuurlijke het kijken glimlach houdt.

Lumineers in Turkije

Tandheelkundige lumineers zijn een geweldige niet-invasieve restauratie optie voor mensen die op zoek zijn naar esthetische verbetering maar hun tanden niet willen beschadigen. Dental lumineer glimlach makeover is een geweldige optie voor mensen op zoek naar hun glimlach lijn te corrigeren, witheid te verbeteren en beschadigd glazuur te vervangen. Lumineers zijn gemaakt van een doorschijnend keramiek met samengeperste sterkte om 15 tot 20 jaar mee te gaan. De doorschijnendheid repliceert het natuurlijke tandglazuur, waardoor de glimlach er natuurlijk blijft uitzien. Lumineers zijn een snelle en veilige restauratie met maximale kosteneffectiviteit.

Wat zijn Lumineers in Turkije?

Lumineers in Turkije zijn ultradunne esthetische restauraties die aan de voorkant van de tanden passen zonder dat er tandvoorbereiding nodig is. De grootste zorg bij het hebben van tandheelkundige kronen en veneers is het scheren van onze natuurlijke tanden. Het voordeel van lumineers is dat er niet geschaafd hoeft te worden. Ze zijn ook metaalvrij en dus geschikt voor patiënten met een metaalallergie.

Patiënten met kleine tanden, beschadigd glazuur of een ongelijke lachlijn kunnen het beste profiteren van tandheelkundige Lumineers in Turkije. Patiënten die een paar tand-whitening behandelingen hebben gehad, maar net niet hun gewenste kleur wit bereiken, kunnen gebruik maken van tandheelkundige Lumineers.

Vaak blijven patiënten na herhaaldelijk gebruik van tandbleken langdurig gevoelig en blijft de glazuurlaag beschadigd. Glazuur groeit niet terug zoals zacht weefsel, dus schade aan het glazuur kan permanent zijn. Daarom zijn lumineers een geweldige optie, omdat ze worden aangebracht op de aangetaste glazuurlaag, waardoor ze worden beschermd voor de toekomst en de witheid wordt verhoogd.

Tanden van verschillende lengte kunnen ontsierend zijn en de patiënt een gevoel van angst voor de glimlach geven. Ze kunnen ook het gevoel hebben dat ze niet erg genoeg zijn om hun tanden te gaan beschadigen met kronen of facings. Lumineers zijn samengesteld uit een sterk keramiek dat zeer goed werk levert bij het nabootsen van natuurlijke tanden. Daarom kunnen patiënten een tandheelkundige lumineer smile makeover in Turkije ondergaan om hun lachlijn te herstellen en toch het gevoel hebben dat het hun eigen natuurlijke glimlach is.

Waar zijn lumineers van gemaakt?

Lumineers worden gemaakt van keramiek, door ongelooflijk fijn keramisch stof samen te persen en te bakken in een gespecialiseerde oven. De lumineer kan een dikte van 1-2 mm hebben. Moderne kronen en veneers worden CAM-gestuurd machinaal uit kleine blokjes gesneden.

Hoe worden lumineers toegepast in Turkije?

Lumineers geven nieuw vertrouwen aan patiënten die zich ongemakkelijk voelen met hun huidige glimlach. Lumineers zijn de minst invasieve restauratietechniek in de hedendaagse tandheelkunde. Omdat lumineers een non-prep oplossing zijn, is de behandelingstijd vervolgens sneller. Sommige veneermaterialen zijn gebaseerd op metaal en kunnen een grijzende tandvleesrand en een grijze ondertoon achterlaten op de restauratie. Lumineers hebben dit probleem niet omdat ze 100% metaalvrij zijn.

De artsen bereiden een tandpasta die binnen een minuut uithardt om uw unieke tandafdrukken te nemen. Een exacte replica van uw kaak wordt gemaakt en door CAD-technologie gescand tot een virtueel 3D-model. De arts en technici zijn in staat om een esthetisch mooie tandlumineerder te produceren. De arts past elke lumineerder op proef aan om er zeker van te zijn dat hij perfect past en symmetrisch is. De rondingen en randen moeten overeenkomen met de natuurlijke tandvleeslijn en het uiteinde van de tand. Zodra de arts tevreden is met de repetitie en er geen verdere veranderingen nodig zijn. De arts gebruikt een transparante tandheelkundige lijm om de lumineers aan te brengen.

Lumineers vereisen slechts 2-3 afspraken gedurende een 5-daagse week om te voltooien. De smile makeover is voltooid zonder pijn of schade aan de natuurlijke tand.

Hoeveel Lumineers zet je op tanden?

Op alle voortanden kunnen lumineers worden geplaatst. Patiënten kunnen 8 of 10 zichtbare tanden hebben in hun lachlijn en afhankelijk van de genetische aanleg van patiënten, kunnen sommigen 2 of zelfs 4 premolaren per kaak hebben. Dentares kan tot 20 lumineers plaatsen, afhankelijk van de toestand van de patiënt.

Ben ik geschikt voor lumineers?

Patiënten met een open beet en klasse 1 & 2 beet zijn geschikt voor lumineers. Patiënten met dit soort beten hebben minder kans dat hun restauraties zodanig botsen dat de lumineers afbreken. Patiënten kunnen er ook voor kiezen om eerst een orthodontische behandeling te ondergaan om problemen met de beet te verhelpen voordat zij een lumineerbehandeling ondergaan.

Lumineers zijn ook een goede optie voor patiënten met diastemen (abnormaal grote spleten tussen de tanden), patiënten die de witheid van hun natuurlijke tanden niet kunnen verbeteren. Lichte problemen met de uitlijning van de tanden, ongelijke lachlijn, kleine chipping, de resizing van kleine laterale snijtanden en gebroken of gebarsten tanden.

Wie is niet geschikt voor een behandeling met lumineers?

Tandheelkundige facings zijn puur een esthetische restauratieoptie en daarom zouden patiënten met bepaalde aandoeningen beter geschikt zijn voor kronen of facings. Patiënten met gaatjes en andere beschadigingen aan de achterkant van hun tanden zouden kronen kunnen overwegen, aangezien de lumineers alleen de voorkant van de tanden beschermen. Patiënten met uiteenlopende beetproblemen: een diepe beet, klasse 3 beet, kruisbeet en rechte beet (wanneer onder- en boventanden elkaar raken aan de punt van de tanden). Bij deze beetproblemen is de kans groot dat de lumineers botsen, met breuken en breuken tot gevolg.

Als de patiënt als kind tetracycline-medicijnen heeft gebruikt, zijn de tanden sterk verkleurd en zijn kronen beter geschikt.

Welke gevallen zijn het meest geschikt voor een behandeling met lumineers?

De meest ideale patiënten voor een lumineers-behandeling hebben kleine of grote spleten tussen de tanden (diastemen), een ongelijke lachlijn, kleine chipping, en zijn niet in staat om de witheid van hun glimlach te verbeteren. Patiënten die gezonde tanden hebben maar zich niet prettig voelen bij hun glimlach die slechts enkele kleine veranderingen nodig hebben die een wereld van verschil maken.

Wat zijn de voordelen van Lumineers?

Het grootste voordeel van lumineer in Turkije is dat er geen invasieve tandvoorbereiding nodig is. Dit maakt het aanbrengen en opnieuw aanbrengen van lumineer super snel en gemakkelijk. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom lumineers zo’n populaire optie zijn voor tandheelkundige toeristen. Andere voordelen zijn:

  • Biocompatibiliteit: De reactie van tandheelkundige lijm en lumineer keramisch materiaal tegen de natuurlijke tand en gingiva is minimaal.
  • Sterkte: Door de compressiemethode bij de productie en de warmtebehandeling zijn lumineers ongelooflijk duurzaam
  • Dunheid: Lumineers zijn 0,2 mm dik, waardoor ze ongelooflijk natuurlijk aanvoelen.
  • Levensduur: De verwachte levensduur van lumineers is 15 tot 20 jaar, en 5 jaar langer dan die van andere kroon/veniermaterialen.
  • Omkeerbaar: Lumineers kunnen worden verwijderd zonder de natuurlijke tand te beschadigen. Ze kunnen ook gemakkelijk worden vervangen zonder schade te veroorzaken.
  • Doorschijnendheid: Het keramisch glasmateriaal geeft een identieke doorschijnendheid als ons natuurlijk email.
  • Vervanging van glazuur: Emaille kan beschadigd raken door voedsel, drank en medicijnen. Er is geen genezing van het natuurlijke glazuur
  • Gaatjesbestendig: Het oppervlak van lumineer fineer is glad en niet poreus, waardoor bacteriën en tandplak zich niet kunnen nestelen.
  • Geen verdoving nodig: de behandeling is niet-invasief

Hoewel de lumineerlaag gaatjesbestendig is, is de natuurlijke tand eronder dat niet. Bacteriën en tandplak kunnen zich tussen het tandvlees en van achter de tand vastzetten. De achterkant van de tand wordt niet door lumineer bedekt, dus een goede mondhygiëne blijft nodig om gaatjes te voorkomen.

Wat zijn de nadelen van lumineers?

Dental lumineers zijn zo dun als contactlenzen en dus is de doorschijnendheid maximaal. Dit is geen goed nieuws voor verkleurde of bevlekte tanden. In dit geval kan geen volledige witheid worden bereikt.

Wanneer goedkope materialen worden gebruikt of het laboratorium niet is ingesteld op lumineers met compressiemethode, is de kans op afbrokkeling en breuken groter. Dentares gebruikt alleen hoogwaardig keramisch materiaal en wij maken gebruik van een eigen laboratorium. Zo kunnen wij de kwaliteit van elke stap in het productieproces controleren.

Wat is het verschil tussen lumineers en andere fineerbehandelingen?

Lumineers worden soms ten onrechte door elkaar gebruikt om andere fineerbehandelingen aan te duiden, zoals een tandvernis of laminaatveneer. In feite zijn lumineers de enige fineeroptie waarvoor geen tandvoorbereiding nodig is. Lumineers zijn meestal 0,2 mm dik, terwijl laminaatveneers tussen 0,3 en 0,5 mm dik kunnen zijn. Lumineers worden gemaakt van keramiek en vervolgens gebakken in een oven. Laminaatveneers worden gemaakt van porselein en gefreesd volgens de CAD/CAM-methode.

Hoe lang gaan lumineers mee?

Tandheelkundige lumineers in Turkije zijn ongelooflijk duurzaam voor hun dikte en materiaal. De levensverwachting van lumineers is tot 15-20 jaar. Op voorwaarde dat patiënten goede tandhygiënetechnieken en regelmatige gebitsreiniging blijven gebruiken. Lumineers zijn metaalvrij, zodat de kleur langer meegaat dan traditionele metalen veneers.

Hoe verzorg ik mijn lumineers?

Na de lumineerbehandeling in Turkije moeten patiënten een borstel met zachte haren of een elektrische tandenborstel met vierkante kop gebruiken. Regelmatig 3 keer per dag poetsen na de maaltijd, regelmatig flossen en het gebruik van niet-alcoholisch mondwater is de aanbevolen standaard voor persoonlijke mondhygiëne. Patiënten moeten om de 6 maanden een controleafspraak maken met hun tandarts voor een grondige reiniging om moeilijk bereikbare tandplak en tandsteen te verwijderen. Wees bedacht op het begin van gevoeligheid. Dit kan een waarschuwing zijn voor het ontstaan van gaatjes. Verhoog de mondhygiëne om de gevoeligheid te verminderen. Als het aanhoudt, kunt u het beste een tandarts raadplegen.

Zijn lumineers goed voor de mondgezondheid?

Dental lumineers zijn een geweldige optie om beschadigd glazuur te beschermen en het risico van tandplakvorming te verminderen. Bacteriën en voedseldeeltjes glijden van het keramische oppervlak af en beschermen tegen zuur voedsel en zure dranken. Om deze redenen kunnen lumineers in Turkije heel gezond zijn voor de mondgezondheid.

Hoe lang duurt een behandeling met lumineers?

Het voorbereidingsproces voor lumineer is snel in Turkije, vergeleken met andere tandheelkundige fineerbereidingen. Lumineers vereisen geen scheren of vijlen van de natuurlijke tand, dus de tandarts hoeft alleen maar tijd door te brengen met de patiënt en zijn behoeften te begrijpen, metingen en afdrukken te nemen voor een 3D-model. De laboranten werken binnen de maten en wensen van de tandarts om uw Lumineers virtueel te maken. Zodra het virtuele model wordt weergegeven dankzij CAD-technologie. De persmachine wordt geladen met keramisch materiaal en produceert elk lumineer individueel. De lumineer is dan klaar om te worden aangebracht in een kwestie van 3 dagen.

Lumineers tandheelkundige fineerbehandeling in Turkije

Smile makeovers in Dentares Smile Clinic in Turkije bieden alle soorten moderne tandheelkundige restauratiemethoden. Tandkronen en facings zijn twee van onze meest populaire cosmetische restauratiebehandelingen. Smile makeovers corrigeren allerlei mondhygiënische, cosmetische en orthodontische problemen. Tandheelkundige lumineers in Turkije worden verstrekt binnen een klein tijdsbestek in vergelijking met andere klinieken en landen. Het is een pijnloze, niet-invasieve behandeling die ontworpen is met de dikte van een contactlens. Dit geeft de patiënt het gevoel dat zijn glimlach volledig natuurlijk is. Vlekkerige en verkleurde tanden kunnen worden gewit met een lumineerbehandeling. Kleine splinters en spleetjes tussen uw tanden kunnen met lumineer snel worden gecorrigeerd.

Tandheelkundige Lumineer prijzen in Turkije

Lumineers zijn de beste en enige fineerrestauratie waarvoor geen tandvoorbereiding nodig is. U wilt echter wel een artistieke tandarts die uw behoeften begrijpt en een hoogwaardige smile makeover kan uitvoeren. Smiles worden ontworpen en vervaardigd door state of the art CAD machines, en de nieuwste keramische compressie machines die elke lumineer individueel vervaardigen. De artsen van Dentares zorgen ervoor dat de glimlach symmetrisch en esthetisch wordt gemaakt, rekening houdend met uw gelaatstrekken zoals de kromming en volheid van uw lippen, neus en kin. Zelfs het tandvlees en de huidskleur verbeteren de vorm, kleur en stijl van uw design glimlach. Allemaal redenen waarom lumineers een dure behandeling kan zijn en waarom het belangrijk is om een gerenommeerde kliniek te kiezen die voor u zorgt.