Contouren van het Tandvlees - Dentares Smile Clinic
 

Contouren van het
Tandvlees

Gum contouring, ook bekend als tandvlees reshaping. Waarmee chirurgisch de gelijkmatigheid van de tandvleesrand en afwijkingen op het tandvlees worden verbeterd. Onze ervaren chirurgen kunnen een delicaat, mooi resultaat leveren tegen een kosteneffectieve prijs.

Tandvleescontouring is een cosmetische procedure die bij onze smile makeover-behandelingen wordt gebruikt om ongelijkmatig tandvlees te corrigeren. Patiënten met te veel of te weinig tandvlees en terugtrekkend tandvlees zijn geschikt voor deze behandeling. Gummy smile is een term voor patiënten met een hogere verhouding tussen tandvlees en glimlach. Tandvleescontouren kunnen deze patiënten veel voordeel opleveren.

Terugtrekkend tandvlees kan een indicatie zijn van tandvleesproblemen. Als de wortels van de tand blootliggen door terugtrekkend tandvlees, loopt de tand meer risico op gebitsproblemen, zoals: tandbederf, gaatjes, gevoeligheid en verlies van de tand. Tandvleescorrectie kan dergelijke problemen helpen vertragen.

Tandvleescontouren

Gum contouring, ook wel bekend als tandvlees reshaping. Waarmee chirurgisch de gelijkmatigheid van de tandvleesrand en afwijkingen op het tandvlees worden verbeterd. Onze ervaren chirurgen kunnen een delicaat, mooi resultaat leveren tegen een voordelige prijs.

Heb ik tandvleescontouren nodig?

Tandvleescontouring is een cosmetische procedure die bij onze smile makeover-behandelingen wordt gebruikt om ongelijkmatig tandvlees te corrigeren. Patiënten met te veel of te weinig tandvlees en terugtrekkend tandvlees komen in aanmerking voor deze behandeling. Gummy smile is een term voor patiënten met een hogere verhouding tussen tandvlees en glimlach. Tandvleescontouren kunnen deze patiënten veel voordeel opleveren.

Terugtrekkend tandvlees kan een indicator zijn van tandvleesproblemen. Als de wortels van de tand blootliggen door terugtrekkend tandvlees, loopt de tand meer risico op gebitsproblemen, zoals: tandbederf, gaatjes, gevoeligheid en verlies van de tand. Tandvleescontouren kunnen dergelijke problemen helpen vertragen.

Patiënten die de tandvleescontourbehandeling ondergaan, kunnen profiteren van: een symmetrische glimlach, minder angst voor de glimlach, minder gevoeligheid van het tandvlees, een evenwichtige tandvlees-tandverhouding, een gestandaardiseerde tandgrootte, minder pijnlijke symptomen in verband met terugtrekkend tandvlees en betere omstandigheden voor spraak en kauwen.

Hoe lang duurt een tandvleescorrectie?

Het duurt ongeveer 1 tot 2 uur om de tandvleescontourprocedure te voltooien, afhankelijk van de contourbehoefte van de patiënt en de behandelmethode.

Patiënten zullen de komende 3 dagen een lichte gevoeligheid ervaren en kunnen verwachten dat de genezing 1 tot 2 weken duurt, afhankelijk van de omvang van de behandeling.

Hoe verzorg ik mijn tandvlees na een tandvleescontourbehandeling?

Patiënten moeten zacht voedsel eten, zoals soepen, yoghurt en eieren, en harde en droge voedingsmiddelen vermijden die de genezingsplaats kunnen opschudden en opruwen.

Poets heel voorzichtig met een borstel met zachte haren en gebruik een mondwater zonder alcohol of zout water. Door zorgvuldig te letten op de voeding en de mondhygiëne zal het tandvlees binnen een week of twee genezen.

Vermijd roken en drinken omdat dit de bloedtoevoer en de genezingsfactoren naar het tandvlees kan beperken, waardoor de genezing wordt vertraagd en bacteriën zich bij het tandvlees kunnen nestelen.

Zijn er verschillende methoden om tandvlees te contouren?

Dentares Smile Clinic behandelt tandvleescontouren op twee manieren: soft tissue lasersculpting en chirurgische tandvleeslifting. Met de laserbehandeling kan ongelijkmatig tandvlees in balans worden gebracht en worden kleine afwijkingen verwijderd. Chirurgische tandvleeslifting heeft de voorkeur van tandartsen om moeilijkere aandoeningen, zoals tandvleesaandoeningen, te behandelen. Voor beide behandelmethoden wordt plaatselijke verdoving aangeboden voor een pijnloze ervaring.

Tandvleescontouren worden aangeboden bij onze smile makeovers, aangezien alle tanden esthetisch worden verbeterd, is het niet meer dan normaal om ook de schoonheid van uw tandvlees te verbeteren. Alle tanden krijgen een symmetrisch uiterlijk met onze tandvleescontourbehandeling. Ga voor meer informatie over onze smile makeovers naar onze smile makeover pagina.

Hoeveel kost tandvleescorrectie in Turkije?

U krijgt toegang tot onze zeer bekwame chirurgen die uw tandvlees op delicate wijze kunnen omlijnen en uw natuurlijke glimlach kunnen verbeteren. Neem contact op met ons tandheelkundig team voor een offerte.