Anca Ivan - Dentares Smile Clinic
 

Anca Ivan

SKU: N/A

Klachten van de patiënt: Anca presenteerde zich met 30% botverlies aan beide kaken. Uit de resultaten van het intra-orale onderzoek bleek dat alle tanden en kiezen wiebelden. Wat wijst op een ernstige parodontale aandoening. Indien onbehandeld, zouden de tandkassen blijven groeien in de ruimte rond de tanden en het botverlies zou versnellen.

Behandelplan: Anca liet alle tanden trekken en de all on 6 behandeling werd aanbevolen. Alle tandkassen werden gereinigd van parodontale aandoeningen en de implantaten zullen bijdragen tot een gezonde botverbinding voor de stabiliteit van haar vaste kunstgebit.

21 extracties

12 Megagen® tandheelkundige implantaten

2 volledige zirkonia bogen

Behandelingstijd: 3 maanden

Resultaat: Bij Anca werden al haar tanden getrokken en gereinigd onder plaatselijke verdoving. Er werden onmiddellijk 6 implantaten geplaatst. Anca wachtte 3 maanden om haar bot volledig te laten integreren en haar implantaten te stabiliseren. Eenmaal genezen, kwam Anca terug voor haar 6 volledige boog zirkonia kunstgebit. De patiënt was ongelooflijk blij met het resultaat en voelt zich gelukkiger en zelfverzekerder sinds de voltooiing van haar glimlach makeover.