Derek Samuel - Dentares Smile Clinic
 

Derek Samuel

SKU: N/A

Klachten van de patiënt: Derek presenteerde zich met een geïnfecteerde verstandskies en een grote ontbrekende opening linksboven achter. Hij klaagde over tandpijn en vond dat hij een glimlach make-over wilde.

 

Behandelplan: De geïnfecteerde verstandskies moest worden verwijderd en voor een symmetrische en comfortabele beetsluiting waren implantaten aan de linkerbovenkant achter nodig. Vanwege de beetkracht en de ruimte in dit kiesgebied zijn implantaten een vereiste behandeling om structuur en een lange levensduur te geven aan de make-over van de glimlach van Derek.

2 Megagen® tandheelkundige implantaten

1 Tandextractie

3 Wortelkanaalbehandeling

27 Zirkonia kronen

 

Behandelingstijd: 3 maanden

 

Resultaat: Derek was een ideale kandidaat voor een implantaatbehandeling. De chirurg gebruikte twee Megagen® tandheelkundige implantaten voor de bovenste linker posterieure regio. Omdat de patiënt meewerkte en de botstructuur gezond en van goede kwaliteit was, was de implantaatbehandeling in 10 minuten klaar. Voor de gaten aan de onderkant in de posterieure regio waren bruggen een meer directe en passende oplossing voor de grootte van de gaten. Derek had 3 wortelbehandelingen nodig om langdurige gevoeligheid te voorkomen met een smile makeover met zirkoniumkronen in de hele mond.