Jamie Pearce - Dentares Smile Clinic
 

Jamie Pearce

SKU: N/A

Klachten van de patiënt: Jamie presenteerde zich met uitgebreide slijp- en breukschade aan de voortanden, onder- en bovenkaak. Eén tand was gebroken boven de tandvleeslijn. De voortanden waren misvormd, verkleurd, gebroken en klein. Er waren eerder composietvullingen aangebracht op de voortanden voor bescherming en esthetiek.

 

Behandelplan: Jamie presenteerde zich met uitgebreide schade aan de voorste (front) regio en het grootste deel van de onderkaak. Om Jamie verder te beschermen tegen verdere schade en hem een glimlach make-over te geven, nam Jamie volledige mond (28) zirkonia kronen.

28 Zirkonia kronen

1 wortelkanaalbehandeling

 

Behandelingstijd: 5 dagen

 

Resultaat: Jamie kreeg één wortelkanaalbehandeling om de gevoeligheid te verminderen. Hij koos voor onze volledige zirkonia kronen, smile makeover. Door rekening te houden met Jamie’s gelaatstrekken en symmetrie, kunnen we Jamie’s oorspronkelijke tandgrootte opbouwen. Jamie’s kronen werden in sets van 4-6 geplaatst, omdat Jamie’s bruxisme ervoor zou zorgen dat de tanden van positie zouden veranderen en meer schade zouden veroorzaken. Het herstellen van Jamie’s orthodontische problemen zou 2 tot 3 jaar duren. De volledige smile makeover biedt echter direct resultaat.