James Sudlow - Dentares Smile Clinic
 

James Sudlow

SKU: N/A

Klachten van de patiënt: James presenteerde zich met vergevorderd botverlies aan de boven- en onderkaak en binnengedrongen sinussen aan het bovenste kaakbot. Hierdoor waren alle tanden en kiezen wankel en was er geen kans om de natuurlijke tanden en kiezen te redden.

 

Behandelplan: James had de mogelijkheid om een vast kunstgebit te laten verbinden door zygoma-implantaten. Deze behandeling viel buiten het budget en voldeed niet aan de wensen van de patiënt. Dus een uitneembaar, vastzittend kunstgebit was de aanbevolen behandeling voor James’ smile makeover.

5 Megagen® implantaat

Sluitsysteem

2 volledige zirkonia bogen

 

Behandelingstijd: 3 maanden

 

Resultaat: James had 2 implantaten in de bovenkaak en 3 implantaten in de onderkaak. James genas goed en na 3 maanden werd zijn uitneembare vergrendelingsprothese gemaakt. Op de implantaten en de volledige zirkoonbogen werd een vergrendelingssysteem bevestigd. Dit betekent dat James van een betere levenskwaliteit kan genieten. Het geval van James is een goed voorbeeld om te laten zien dat er mogelijkheden zijn die rekening houden met de wensen van de patiënt.