Maria Suares - Dentares Smile Clinic
 

Maria Suares

SKU: N/A

Klachten van de patiënt: Maria presenteerde zich met alleen haar onderste hoektanden en uitgebreid botverlies aan de boven- en onderkaak. Ze had haar tanden waarschijnlijk twee decennia geleden verloren. De sinussen waren de bovenkaak binnengedrongen, waardoor er geen beschikbare botstructuur op de bovenkaak overbleef.

 

Behandelplan: Maria kwam voor een consultatie en de artsen beseften al snel dat dit een zygoma geval was. Er was geen andere optie voor Maria om een vaste prothese te krijgen. Zygoma-implantaten verschillen van de traditionele tandheelkundige implantaten doordat het jukbeen in plaats van het kaakbeen wordt gebruikt voor ondersteuning. Voor de onderkaak werd de all on 4 implantaattechniek gebruikt.

3 Zygoma Nobel tandheelkundige implantaten

5 Global D® tandheelkundige implantaten

Kauwspier botox

2 volledige zirkonia bogen

 

Behandelingstijd: 3 maanden

 

Resultaat: Maria onderging algemene anesthesie voor de zygoma-behandeling en had 3 maanden nodig om te genezen. Na 3 maanden was het bot volledig geïntegreerd met de standaard implantaten en de zygoma-implantaten. De implantaten waren nu klaar om een kunstgebit te ondersteunen. Ze kreeg toen twee vaste volledige zirkoonbogen (kunstgebit). Maria gebruikte voorheen een oncomfortabel uitneembaar kunstgebit en kan nu een vast kunstgebit krijgen voor een veel aangenamere levenskwaliteit. Maria’s geval laat zien dat ondanks de mondomstandigheden, Dentares gelooft dat er altijd hoop is voor een glimlach make-over.