Michael Cable - Dentares Smile Clinic
 

Michael Cable

SKU: N/A

Klachten van de patiënt: Michael kwam bij dentares met de klacht dat hij geen voedsel kon kauwen. Zijn posterior (achterste) tanden en kiezen hadden verschillende restauraties, maar uiteindelijk werd de botstructuur eromheen door het lichaam geabsorbeerd. Alle achtertanden zaten los. Gelukkig was er genoeg gezond bot rond zijn voorste tanden om deze te behouden en te gebruiken als steun voor een volledige boogprothese van zirkonia.

 

Behandelplan: Michael moest de posterieure tanden verwijderen en 2 implantaten plaatsen aan beide zijden, boven en onder. Michael kreeg in totaal 8 implantaten. Michael had implantaten nodig om het voortschrijdende botverlies te onderdrukken en als steun voor een volledige set zirkonia bruggen.

5 extracties

8 Global D implantaat

24 Zirconium kroon

 

Behandelingstijd: 3 maanden

 

Resultaat: Michael had 4 implantaten per kaak, geplaatst op de posterieure posities zodat hij eindelijk zijn levenskwaliteit kon verbeteren. Hij kan nu weer hard voedsel kauwen, zoals brood en biefstuk. Michael had een zelfvertrouwen en uitstraling die het personeel deed lachen. Dentares verwelkomt Michael in de familie.